Vårsalongen 2016 på Liljevalchs/Gallerian

Det blev bara ett kort besök på årets vårsalong för min del. Alldeles för packat med folk i de tillfälliga lokalerna i Gallerianhuset, trots att de omfattar 1800 kvm på två plan. Entrén är från Brunkebergstorg via byggarbetsplatsen. Man får åka bygghiss och möts av en rätt häftig utsikt högst upp i huset.


Magdalena Cavallin: ”Vi var alltså på väg tillbaka”

Utställningen är som vanligt kul och varierad, mycket måleri och svårdefinierade klurigheter. En del utomhuskonst fanns visst också men det var för kallt och trångt för att slå sig ut på terrasserna där de större verken placerats. Lyckligtvis fanns knappast vare sig foto eller video representerade – inget ont om dessa medier men jag tycker de hör mer hemma på t ex Fotografiska.

På hemsidan finns en katalog där deltagande konstnärer presenterar sig.

Entrén till utställningen är bara 20 kr, men ändå är den fördubblad sedan jag besökte Liljevalchs senast!

Andra bloggar om , , , ,

Om Börje

Kulturupplevelser och mina bilder
Det här inlägget postades i konst, samtidskonst, utställningar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


+ fem = elva