Positivt gränsöverskridande

Gränsöverskridande konst behöver inte vara destruktiv och kriminell. Det visar Mikael Genberg med sitt projekt vars mål är att ställa en svensk röd stuga med vita knutar på månen år 2012. Första delmålet att placera en stuga på Globen i Stockholm är nu genomfört. Huset ska stå kvar några månader.

Otroligt nog verkar det faktiskt som om projektet som startade för 10 år sedan kommer att lyckas och det visar sannerligen att ingenting är omöjligt. Den inspirationen kan väl inte vara annat än positiv.

Mer om projektet på House On The Moon. Artikel i DN

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Om Börje

Kulturupplevelser och mina bilder
Det här inlägget postades i konst, samtidskonst. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


+ nio = elva