Testpost

Kommentarfunktionen strejkar på föregående post, men konstigt nog inte på tidigare poster. WordPress säger att URL /php-bin/blog/index.php inte kan hittas, fast det inte verkar vara något problem på tidigare poster. Skickar in den här posten för att kolla om kommentarfunktionen är ur spel för evigt eller bara på föregående post.

Uppdatering:
Jaha nu verkar det fungera med kommentarer igen! Mystiskt. Jag som trodde att MAKTERNA gripit in och ville förbjuda all vidare bloggning som straff för att jag tagit bloggpaus.

Andra bloggar om: , ,

Om Börje

Kulturupplevelser och mina bilder
Det här inlägget postades i bloggning. Bokmärk permalänken.

4 svar på Testpost

  1. Inga M skriver:

    Här verkar det fungera! Jag har skrivit en del om museebesök under inlägget om Hallsberg – Örebro och ARvika (tror jag) om Du vill läsa. Du kanske känner igen konstnärerna.

  2. Carina skriver:

    Hej jag har målat en del sedan jag var liten och är nu själv intresserad av att börja ställa ut. Det har hittills varit svårt för det är ju så omständigt och dyrt… Har nu ngt tips hur man som ny konstnär kan få ställa ut till en relativt billig summa? Tack på förhand.

  3. Börje skriver:

    Carina:
    Vet inte var du bor, men i Stockholm finns några gallerier där man kan hyra in sig och ställa ut. Kommer inte på några namn just nu men ett ligger på en tvärgata till Hornsgatspuckeln och ett annat på Österlånggatan nära slottet.

    Det ordnas ibland konstmässor där alla är välkomna att ställa ut.

    Du har ju en hemsida med dina bilder. Själv startade jag min blogg mest med tanke på att visa upp mina bilder i stället för att ställa ut på galleri. Någon försäljning via nätet ska man dock inte räkna med.

  4. Carina skriver:

    Intressant blogg! Jag har lagt tull dig på min blogg =) Kul när man kan få lära sig lite konsthistoria också! Har du utställningar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


+ fem = sju