Bloggpaus?

Bloggpaus brukar det heta när man tröttnat eller inte har tid med bloggandet. Då skriver man en bekymrad drapa om hur synd det är om alla ens läsare som tvingas leva ett liv utan dagliga visdomsord från just min blogg.

Denna blogg har redan haft sin paus i några månader. Två trogna läsare som jag brukar utbyta kommentarer med har hört av sig (tack Inga och Eva!). Kanske finns det dessutom några ströläsare av denna blogg, ett antal som passerat förbi dessa sidor av en slump och ett okänt antal sökrobotar som nu genomlidit fatal bloggtorka. Statistiken är svårtolkad, antalet läsare verkar vara ungefär detsamma vare sig jag skriver eller inte skriver. Mystiskt!

Skulle gärna skrivit något om den intressanta Hadrianusutställningen på British Museum som jag besökte i somras, eller det sagolika uppförandet av Mahlers tredje symfoni i Berwaldhallen för inte så länge sen, eller Haydens Skapelsen med den märklige barytonen Thomas Quasthoff. Eller kanske om alla utställningar: Max Ernst på Moderna Museet, Carnegie Art Award på Konstakademien och diverse galleriutställningar. Eller om Ernst Gombrichs historiebok för barn: ”A Little History of the World” som är minst lika läsvärd för vuxna. Eller något om alla bra och dåliga filmer jag sett. Men det har helt enkelt inte blivit av. Så enkelt är det.

Nåväl, jag lever och har hälsan – om nu någon skulle tro något annat. Kanske blir det nån ny bloggpost också så småningom.

Andra bloggar om: ,

Om Börje

Kulturupplevelser och mina bilder
Det här inlägget postades i bloggning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


+ två = tio