Ale Möller Band – Skivsläpp: Djef Djel.

Ale Möller Band med releasekonsert på Nybrokajen 11 visar upp bandet i toppform och som vanligt inför en trogen och otroligt entusiastisk publik. Drygt två timmar med så gott som enbart ny musik från nya CDn Djef Djel (=”Som man sår får man skörda”)

Jag har följt Ales framträdanden i olika sammanhang i säkert mer än tio år och ständigt förvånats över att han alltid lyckas hålla så hög kvalitet och till och med verkar höja ribban en liten aning för varje nytt framrädande. Musiken är intrikat utan att bli onödigt komplicerad, alltid medryckande och engagerande. Överlagringen eller övergångarna mellan stilar med olika rötter känns flytande och naturlig. Detta måste vara den ultimata världsmusiken. Något som väl går att göra enbart med absoluta toppmusikanter som kan lyssna lika väl som dom kan spela.  

Om Börje

Kulturupplevelser och mina bilder
Det här inlägget postades i musik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


tre + = tio