Bloggen fyller 11 år

I dag den 7 februari 2016 fyller denna blogg 11 år.

Vi firar jubiléet med ett foto:


Hagaparken i dimma

Andra bloggar om ,

Om Börje

Kulturupplevelser och mina bilder
Det här inlägget postades i bloggning. Bokmärk permalänken.

4 svar på Bloggen fyller 11 år

  1. Jenny B skriver:

    Stämningsfullt foto. Grattis i efterskott! Hoppas du fortsätter att skriva i 111 år till.

  2. Inga Magnusson skriver:

    Jag gratulerar också i efterskott! Inte så ofta jag tar mig runt på bloggläsning men ibland blir det av. Just nu fick jag mycket tid eftersom barnbarnen just åkt tillbaka hem. Alltid spännande att kolla in här på din blogg, hoppas du fortsätter med den. Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


tre + = nio