Introvert musik

Eftersom jag just nu intresserar mig för ämnet introversion kan jag inte låta bli att tipsa om radioprogrammet Lördagsmorgon som sänds i P2 lördagar kl 9-12 med Erik Schüldt som ciceron. Är du musikintresserad och med introvert läggning har du säkert redan upptäckt programmet som är som skapat speciellt för dig. Eftertänksam meditativ musik av sällsam skönhet och Schüldts reflexioner därtill. Efter några timmar med sådan musik är man på topp, fulladdad och redo att möta en ny dag. Är du av extrovert läggning har du förmodligen somnat efter tio minuter.

Andra bloggar om , , , , ,

Om Börje

Kulturupplevelser och mina bilder
Det här inlägget postades i musik. Bokmärk permalänken.

2 svar på Introvert musik

  1. Martina skriver:

    Lördagsmorgon i P2 har blivit min personliga favorit. Som ett genomarbetat sommarprogram fast med betydligt högre kvalitet än genomsnittet. Och mycket av min favoritmusik.

    • Börje skriver:

      Exakt. Det här är prat på hög nivå. Och så mycket fantastisk musik. En del välkända favoriter men också mycket för mig okänt, trots att jag brukar leta efter just den typen av musik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


åtta + = nio