Ale Möller Band i Märsta

Visst har jag varit lite sur på sista tiden? Orsaken är uppenbarligen abstinens. Det är nämligen länge sen jag hörde en konsert med Ale Möller Band. I måndags 2/4 uppträdde i varje fall bandet på kulturskolan i Märsta. Och jag måste säga att dom håller stilen med råge. Det är omöjligt att inte bli glad av den här musiken. Men bandet ska nog i första hand upplevas live för att alla nyanser och det fina samspelet ska gå fram. Det är ett gäng extremt professionella musiker. På gårdagens konsert häpnade man inför Esbjörn Hazelius fiolsolon. Makalöst! Lika imponerande var Mats Öberg på keyboard. Och förresten de andra också, en så skicklig sammansmältning av musik från olika delar av världen, fast mycket nykomponerat också, som helt sömlöst fogas ihop i set. En sån upplevelse. Jag blir så glad att jag knappast ens kommer att orka skriva något nedsättande om samtidskonsten på flera dagar!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Om Börje

Kulturupplevelser och mina bilder
Det här inlägget postades i musik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


tre + = sju