Brita Weglin på Grafiska sällskapet

Brita Weglin ställer ut grafik och skulptur på Grafiska sällskapet på Hornsgatspuckeln i Stockholm. Egentligen är det väl rätt mycket blandteknik också på den här utställningen, jag tycker mig se spår både av akvarell och collage i bilderna. Vanligtvis är jag inte så svag för gladkonst men det här är mer än så, det är lekfullt livligt färgstarkt uttrycksfullt och mycket skickligt. – helt i min smak!

Brita Weglin
Brita Weglin: ”Mystic river II”

Brita Weglin

Brita Weglin
Brita Weglin: ”Pappas hundar och jag” Att presentera grafik på en elektronisk skärm som här fungerar ju också.

,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Om Börje

Kulturupplevelser och mina bilder
Det här inlägget postades i konst, samtidskonst, utställningar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


+ ett = tio