Ny teckning: ”Trekanten med Essingeleden i bakgrunden”


Blyertsteckning: ”Trekanten med Essingeleden i bakgrunden”, Maj 2020

Sjön Trekanten är till stor del kantad av urgamla pilträd som ser ut att ha fått växa och frodas i frihet, Många av träden har brutits itu eller fallit ner i vattnet men fortsatt att grönska. Det skapar ett slags intryck av vildmark längs strandpromenaden. Så fint!
Gräsplätten som ligger mellan Liljeholmstorget och sjön kallas Trekantsparken. På denna lilla yta planerar Fastighetsbolaget CityCon bygga sex bostadshus på mellan 11-16 våningar, 30 meter från stranden.

Om Börje

Kulturupplevelser och mina bilder
Det här inlägget postades i mina bilder. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


+ nio = elva