Kommentarsfunktionen öppnad

Möjligheten att kommentera poster på bloggen som en tid varit begränsad har nu öppnats igen. Jag har efter en del letande hittat en antispamrobotfunktion (CHAPTHA) som ska fungera på min version av WordPress och förhoppningsvis håller skräpet borta från bloggen.

Tyvärr kräver den här funktionen av den som vill kommentera, dels grundläggande kunskaper i aritmetik, dvs kan räkna ut typ 1+2=3, dels kunskaper om siffrornas namn på engelska. Få se hur det funkar.

Man måste alltså svara på en fråga längs ner på kommentarsformuläret genom att knappa in rätt siffra i rutan.

Om Börje

Kulturupplevelser och mina bilder
Det här inlägget postades i allmänt, bloggning. Bokmärk permalänken.

4 svar på Kommentarsfunktionen öppnad

 1. Francoise Ribeyrolles-Marcus skriver:

  Hej,
  Det gäller några bra bilder på Claes Bäckströms teckningar som finns på Börjes blogg. Jag håller på att göra en wikipedia sida om Claes och undrar om upphovstillstånd när det gäller dessa bilder. Tack för svar.
  Mvh
  Francoise Ribeyrolles-Marcus

  • Börje skriver:

   Hej Francoise,

   För min del får Du gärna använda mina foton av Claes Bäckströms teckningar och målningar. Jag vill minnas att jag fick tillstånd att ta bilder av CB personligen eftersom han var närvarande när jag besökte utställningen.

 2. Francoise Ribeyrolles-Marcus skriver:

  kommentar skickades tidigare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + = tio