Akvarellcollage: Puls II


Akvarellcollage: ”Puls II” ca 17×23 cm

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Om Börje

Kulturupplevelser och mina bilder
Det här inlägget postades i mina bilder. Bokmärk permalänken.

6 svar på Akvarellcollage: Puls II

 1. dora skriver:

  Hej! Koolt! Hinner inte gå in lika ofta och kolla just nu. Jobba på! Ska försöka mig på lite akvarell i sommar! I love it…..

 2. Börje skriver:

  Dora: Tror jag sett några akvarellillustrationer av dig på din blogg, det mediet behärskar du.

 3. Inga Magnusson skriver:

  Intressant med akvarell på det här sättet. Inte så vanligt kanske. Men det är bra. Jag antar att de här ”åsarna” verkligen lyfter från underlaget, eller är det en illusion?

 4. Börje skriver:

  Inga: ”Lyftet” är en illusion, men det blir en liten skugga av de påklistrade pappersbitarna eftersom jag fotat i solljus.

 5. Inga Magnusson skriver:

  Det här sättet att använda akvarellteknik på vore intressant att få se lite mer av. Du borde nog fortsätta och utforska dess möjligheter, inte så många har gjort det har jag en känsla av. Fast jag är för okunnig i ämnet för att veta förstås, som vanligt.

  Helt utanför ämnet: Jag har släktforskat lite och funnit att min mor föddes på en adress i Stockholm, Karlbergsvägen 65. Jag har en känsla av att Du har någon anknytning till den adressen? Var jag har fått det ifrån vet jag inte. Vackert hus var det i alla fall, jag var där i somras och kollade.

 6. Börje skriver:

  Inga: Akvarellcollage är nog inte så ovanligt. Men förhoppningsvis blir det mer i samma stil, dock först några akvarellandskap som tillkommit i sommar. Bloggen har haft en viloperiod ett tag nu. Tror jag måste modernisera lite tekniskt, införa moderering bl a för att slippa spammare som nu börjat bli besvärliga, plus lite andra saker som jag drar mig för att ta tag i eftersom mina datakunskaper är bristfälliga.

  Angående Karlbergsvägen så är det där jag bor, men lite längre upp på gatan i hörnet av Sankt Eriksgatan. Vilket hus det är kan man troligen, om man är tillräckligt nyfiken, lura ut via denna bild som är inspirerad av utsikten från mitt fönster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


åtta + två =