Bloggen

Bloggen har haft ett litet uppehåll efter en hackerattack mot mitt webbhotell. Jag har uppgraderat WordPress till senaste versionen, vilket tog sin rundliga tid och mycket huvudbry. Utan hjälp av det unga datageniet i min närhet hade det nog inte lyckats. Då hade bloggen självdött.

Inmatningsformuläret ser jättekonstigt ut i den här versionen, fattar t ex inte var man ska lägga in titel. Få se hur det här lyckas….

Om Börje

Kulturupplevelser och mina bilder
Det här inlägget postades i bloggning. Bokmärk permalänken.

7 svar på Bloggen

 1. dora skriver:

  lycka till, det är så kul att följa din blogg!
  /U

 2. Börje skriver:

  Tack Dora! Det är fortfarande något fel med inmatningsformuläret, troligen ytterligare någon fil som fattas. Mitt FTP-program missade av outgrundlig anledning att föra över filer i ett bibliotek när jag skulle uppdatera bloggprogrammet och det tog tid innan jag upptäckte det. Men troligen fattas ytterligare något.

  Jag följer med intresse din blogg, den är så inspirerande.

 3. Ja, jag hoppas också att du snart är igång igen. Det är intressant att kunna följa sådant som jag inte skulle kommit i kontakt med annars…

 4. Börje skriver:

  Bloggen kommer nog igång mer aktivt så småningom. Lite tekniskt strul kvar att ordna, men framför allt är det en massa andra aktiviteter som tar tid just nu.

 5. Inga Magnusson skriver:

  Nej, Du får inte avsluta Din blogg! Den är mitt fönster ut till en konstvärld som jag oftast inte kan se själv med egna ögon. Sänd min tacksamhet till det unga datageniet som bidrog till bloggens överlevnad!

 6. Hej Börje!
  Hoppas du kan hjälpa mig! Jag är ute efter Marcel Duchamp Fontän 1917 och med den
  anledningen hamnade jag på din blogg. Håller på med en ny Konsthall i Stockholm och är
  intresserad att använda just ovannämnda i Herravdeln./toaletter.
  Hittar dock inte någon försäljare. Fösökte med Gustafsbergs porslinfabrik med dessvärre !!
  tjejen (säljare!) kunde ingenting. Har aldrig hört eller sett !
  Kan du möjligen om det finns några som säljer/tillverkar sådana efter beställning?

  Tacksam…..
  Hälsn/
  Dubravka, Fram arkitekter 073-693 74 08

 7. Börje skriver:

  Dubravka: Moderna Museet har väl ett ex av fontänen, minns inte om det är originalet eller en kopia, du kan ju höra med dom om den nytillverkas nånstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


ett + sex =