Bo Larsson – ”På ofri grund” – Konstakademien 14/10-19/11 2017

Bo Larsson fortsätter på utställningen ”På ofri grund” på Konstakademien med temat att måla interiör och exteriör på en och samma bild. Det är märkligt hur väl det går att göra bra bilder av en sån sammanblandning. Det är som när synintryck och minnen blandas i hjärnan. Jag tycker mig uppfatta en ökad klarhet i målningarna jämfört med tidigare utställningar och ett ännu mer magiskt ljus. Med på utställningen finns också många bilder av mer realistiska stadsmotiv, som vanligt med fokus på Södermalm i Stockholm. Så fint, det lyser verkligen om det här måleriet.


Bo Larsson: Ofri Grund

Bo Larsson: Ateljén, San Michele

Bo Larsson: Yrsnö

Andra bloggar om , , , , ,

Om Börje

Kulturupplevelser och mina bilder
Det här inlägget postades i konst, samtidskonst, utställningar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


åtta + = femton