Bloggen fyller 8 år

Idag den 7 Februari 2013 fyller denna blogg 8 år.

Lite statistik sedan starten 7 Februari 2005:

526 inlägg, dvs ungefär 5,5 per månad
1124 kommentarer

Antalet besökare brukar numera hålla sig mellan 100-200 per dag med en toppnotering på 739 st den 26 November 2012. Nu är långt ifrån alla dessa egentligen läsare av bloggen, det absoluta flertalet hamnar i sökstatistiken tack vare Google bildsök. Det utan konkurrens populäraste ämnet är ”Lars Lerin” vilket också har levererat flest toppnoteringar. Jag tror det gick något på TV med Lars Lerin runt dagen för toppnoteringen den 26 November. Men även sökningar på många andra konstnärsnamn har ofta lett fram till min blogg.

Antal prenumeranter via Google Reader är 27. Troligen finns det också ett antal som prenumererar via andra RSS-läsare. Dessa får man väl räkna som läsare av bloggen. Plus naturligtvis ett svårbedömt antal ”spontanbesökare”.

Bloggen startade ungefär vid den tid då bloggmediet började bli populärt samtidigt som jag jobbade i informationsbranschen och ville se hur mediet fungerade. Jag valde konst som tema för försöksbloggen. På bloggen ställde jag ut mitt eget måleri, mest på kul, det var inte meningen att det skulle bli ett så långvarigt experiment. Men nu har det rullat på i åtta år och innehållet har breddats till att handla om diverse ämnen inom kultursfären som intresserar mig.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Om Börje

Kulturupplevelser och mina bilder
Det här inlägget postades i bloggning. Bokmärk permalänken.

4 svar på Bloggen fyller 8 år

  1. Jenny B skriver:

    Grattis på födelsedagen! Jag hoppas att du fortsätter med bloggen i minst åtta år till.

  2. Inga Magnusson skriver:

    Grattis till 8-årsjubiléet! Jag är här och kollar ibland. Den enda nischade blogg jag besöker tror jag. Dina inlägg om konst och litteratur och resor är väldigt uppskattade så jag hoppas förstås att du fortsätter i många år med din blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


sju + sju =