Operavox på teater Replica


”Resan”-ensemblen i krängande buss. Foto: Cissi Blomquist

Har du någon gång befunnit dig mitt i en sjungande operakör, alltså bokstavligt talat inklämd mitt i kören? Om inte finns chansen vid Operavox föreställning av Rossinis ”Resan” på teater Replica på Hantverkargatan i Stockholm.

Finurlig scenlösning, bra musik. Ja handlingen kan vi glömma, den är ungefär lika djup som de TV-såpor man vill parodiera. Rossinis opera är omgjord till dokusåpa, eller som jag uppfattar det snarast ett lustmord på Robinson, Farmen och alla liknande ”format”. Inte en tråkig minut!

Fyra poäng ****

Andra bloggar om: , , , ,

Om Börje

Kulturupplevelser och mina bilder
Det här inlägget postades i musik, scen och teater. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


sex + = åtta